fbpx

Vil du være med til at udvikle morgendagens medicinske udstyr for landets største medicinalvirksomheder i en energisk og innovativ virksomhed?

Technolution A/S er et voksende konsulentfirma indenfor udvikling af medicinsk udstyr. Virksomheden håndterer hele udviklingsprocessen i overensstemmelse med ISO 13485/9001. Når du arbejder hos Technolution, har du stor kontakt med danske elite MedTech-virksomheder på tværs af brancher og discipliner. Du vil være en del af et firma, hvor professionalisme og enhed er nøgleord og hvor initiativer er værdsatte og velkomne. Technolution A/S har en flad organisationsstruktur med 25 medarbejdere og fortsat vækst. Et firma med plads til individualitet og hvor alle forventes at tage ansvar. Kontoret i Hørsholm ligger i smukke naturlige omgivelser, har gode faciliteter, herunder en prototype og testlaboratorium.

 

Senior Mechanical Engineer working

Din rolle

Som seniormekanikingeniør i konsulentrollen, få du mulighed for at lede den tekniske del af udviklingen i flere forskelligartede projekter for landets største medicinalvirksomheder. Du vil indgå i tværfaglige teams og løse komplekse mekaniske udfordringer, samt udvikle innovativt, robust medicinsk udstyr.

 

Du vil:

 • Bruge din viden om materialer og konstruktion til at udvikle nyt og innovativt medicinsk udstyr
 • Lede den mekaniske del af udviklingen i en agil virksomhed med højt tempo og fokus på kvalitet igennem flere iterationer
 • Udvikle funktionelle prototyper og kreative løsninger på problemer både fysisk og i 3D

Mød Technolution

Udvikling af medicinsk udstyr — 30 ansatte

 

Technolution hjælper verdens førende Pharma og MedTech virksomheder med at udvikle medicinsk udstyr – fra idé til lancering. Vi er 30 dedikerede ingeniører, som hver dag arbejder på at skabe nyt og innovativt medicinsk udstyr. Spørger du os en lørdag eftermiddag, hvad vi helst vil – så er det at nørde rundt i laboratoriet med nye idéer – fordi vi er 30 dedikerede nørder, som har specialiseret sig i produktudvikling af medicinsk udstyr.

 

 1. Technolution grundlægges

 2. Bedste økonomiske resultat

 3. 16 medarbejdere

 4. Øget fokus på Medico

 5. Ny strategi og en 2020-plan. Vi blev også ISO 13485:2012 certificeret.

 6. Vi fik en medarbejderaktieordning

 7. Vi havde omsætningsrekord, rundede 21 medarbejdere og blev ISO 13485:2016 certificeret.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads, hvor professionalisme og et venligt arbejdsmiljø er vigtige nøgleord. Technolution har fokus på at tilbyde arrangementer af faglig eller social karakter og stræber efter at skabe en tillidsfuld og udviklende virksomhedskulturen.
 • Et uformelt men fagligt miljø, hvor vi kender hinanden godt og er gode til at give plads til individet og se styrken i at støtte hinanden.
 • Technolution er altid åben for at blive inspireret af, hvad du kan bidrage med, og du får rig mulighed for at tage føringen.
 • Du får tilbud om attraktive arbejdsvilkår, sygesikring og muligheden for at deltage i selskabets aktionærprogram.

 

 

Bliv en del af vores seniormekanik team

Anders Grove Sund

Partner / Head of Test and Verification

Anders Elmer Jensen

Senior Mechanical Engineer

Lars Eilertsen

Senior Mechanical Engineer

 

Ansøgningsfrist

Hvis du finder jobbet ligeså spændende som vi gør, så skynd dig, klik på Ansøg nu og send din ansøgning afsted.

Hvis du vil vide mere om stillingen, så giv vores CEO Allan Spork et opkald på 40 45 10 01 eller 45 26 10 00.

(Alle ansøgninger gemmes i 6 måneder og slettes derefter)

 

 

 

Se hvordan vi ligger placeret i forhold til dit hjem: