fbpx

Hos Technolution har vi travlt, derfor søger vi en studentermedhjælper til vores kontor i Hørsholm. Technolution A/S er rådgivende ingeniører indenfor mekanisk produktudvikling, primært i medico-sektoren. Vores kunder omfatter bl.a. Novo Nordisk, Ambu og Coloplast.

 

Bliv involveret i mange spændende projekter!

Som studentermedhjælper hos Technolution, vil du arbejde med mange varierende og spændende opgaver i teams med dygtige kolleger. Du får muligheden for at bidrage på mange forskellige projekter og lære en masse på kort tid. Dine opgaver vil dække både interne projekter og kundeprojekter, og omfatter for eksempel:

 

• Konceptudvikling og brugerinvolvering
• Fremstilling af prototyper og testopstillinger
• Modellering i 3D CAD og udarbejdelse af 2D arbejdstegninger
• Beregninger og analyse
• Visualisering af produkter og udarbejdelse af kundepræsentationer
• Planlægge og gennemføre test

 

Du får tilknyttet en mentor, som vil sikre sig, at du kommer godt i gang med nye arbejdsopgaver og at du altid har en sparringspartner. Der er tale om en stilling på 8 timer om ugen, med mulighed for yderligere timer i travle perioder. Vi er fleksible ift. mødetider og naturligvis også dine eksamener.

 

 

Er du kreativ, analytisk, og har du dine tekniske kompetencer på plads?

Du er ingeniørstuderende og blandt de skarpeste på din årgang. Du har afsluttet 4. semester. Din retning kan f.eks. være ’Konstruktion og Mekanik’ eller ’Design og Innovation’.

Du er ligeledes selvkørende og arbejder struktureret – både i teams og individuelt. Du kan desuden formidle dit arbejde på både dansk og engelsk.

 

Du får tilknyttet en erfaren mentor

Plads til kreativ problemløsning

Selvstændigt arbejde med mekanisk produktudvikling

Fri kaffe, the, frugt og sodavand - hver dag

Passionerede og hjælpsomme kollegaer

Fri adgang til prototypeværksted og test lab.

Gør en forskel for patienter og kunder

150S kører lige til døren

At arbejde hos Technolution

Technolution er et konsulenthus med en uformel tone, mange dygtige og søde kolleger og korte beslutningsveje. Vi har mange sociale arrangementer og gratis cola i køleskabet.

Det er let at komme hertil, 150S kører lige til døren.

 

 

”Hos Technolution har jeg allerede prøvet en masse! Alle er hjælpsomme og jeg har fået en masse nye gode kolleger.” David, studentermedhjælper 2018 – nu

 

 

Vi ser frem til at høre fra DIG!

Læs mere på www.technolution.dk eller kontakt Michael Mikkelsen på 45 26 10 00 for yderligere information. Send din ansøgning, CV og seneste karakterblad til mtm@technolution.dk. Vi glæder os til at høre fra dig, og holder samtaler løbende. Opslaget er aktivt indtil den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 1.marts 2019

 

 

Apply now    Learn more about working at Technolution