Profil

Profil

Technolution leverer rådgivning og innovativ produktudvikling til pharma-, medical device- og industrivirksomheder

Stærke kompetencer

Stærke kompetencer inden for udviklingsværktøjer, teknologi og projektledelse hjælper os til at løse komplekse og udfordrende opgaver. Vores kunder trækker på en tværfaglig ekspertise med fokus på det mekaniske fagområde i et kompetent samspil med elektronik, industriel design, software og kemi.

Vi har ekspertise og erfaring inden for alle trin i udviklingen af et nyt produkt og den efterfølgende vedligeholdelse af lønsomhed og vitalitet. Vores kunder nyder gavn af et veludviklet netværk, som kan inddrages for at dække alle nødvendige faglige discipliner. Technolution er en organisation med korte beslutningsveje, som er i stand til “at rykke hurtigt”. Arbejdsformen er systematisk og proaktiv.

Vores arbejdsform er først og fremmest præget af professionalisme og viljen til at lykkes. Derfor tager vi et stort ansvar for og medejerskab til opgaverne. Vi indgår både i hele projektforløb og i afgrænsede dele heraf. I alle sammenhænge indgår vi som en integreret del af projektet.

Agilt samarbejde udfra jeres behov

Samarbejdet tilpasses jeres specifikke behov. I drager fordel af Technolutions samlede erfaring, agile teams og store netværk af specialister. Nogle virksomheder ønsker at ansætte et team af Technolutions medarbejdere, som indgår i det daglige arbejde i virksomheden. Andre vælger at lægge en opgave helt hos Technolution.

Vi har en yderst fleksibel tilgang til disse forskelligartede konstellationer, så de passer til jeres specifikke behov. Uanset samarbejdsform er vi altid i direkte kontakt med fagspecifikke kollegaer på Technolution. Det giver jer en smidig udviklingsproces med reduceret udviklingstid og kort vej fra problemstilling til optimal løsning.

Kontakt os

Vi kan hjælpe dig med dit næste projekt! Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Allan Spork

Administrerende direktør

    Vores målsætning

    • Leve op til vores kunders forventninger om en kompetent samarbejdspartner inden for innovativ produktudvikling
    • Fremstå med en professionel og kommerciel dømmekraft
    • Etablere stærke og tillidsfulde relationer til kunderne
    • Give vores medarbejdere personlige og faglige udfordringer og en udbytterig hverdag med fremtidsperspektiver