Referencer
[rev_slider ohl]
,

OHL Sensor

Technolution er en kompetent udviklingspartner, der påtager sig opgaven og leverer resultater ud over det forventede, både i kvalitet og tempo.

General Manager, PowerSense

Problem

PowerSense har udviklet en grundlæggende sensorteknologi til trådløs måling af strøm og spænding i højspændingssystemer. Sensoren indgår i DISCOS® systemet, som er et højkvalitetskontrolsystem til elforsyningsnetværk.

PowerSense ønskede at udvikle et unikt system, der kunne sættes i drift på forskellige forsyningsnet uden at afbryde strømmen og blotlægge højspændingskablerne. Derudover skulle sensorsystemet have en levetid på +25 år og være udviklet til udendørsbrug. Det satte store krav til tekniske løsninger, materialer og konstruktion på grund af de ekstreme forhold i højspændingsfelter såsom varme/kulde, UV-lys, korrosion etc. 

Technolution

PowerSense valgte at bruge Technolution som samarbejdspartner for den mekaniske del af produktudviklingen.

Technolution har været ansvarlig for konceptudvikling, modulering, design, detailkonstruktion, variantopbygning, fremstilling af prototyper, frembringelse af værktøjer og godkendelse heraf, priskalkulation, test samt levering af ca. 600 0-seriesystemer.

Løsning

Der er udviklet et system, som fikserer sensoren så tæt på kablet som muligt og samtidig beskytter sensoren imod påvirkninger. Der er i alt over 200 varianter, hvor det med baggrund i et struktureret produktprogram er lykkedes at dække alle behov ud fra 3 grunddesigns. Produktprogrammet for OHL-sensoren kan tilpasses el-net verden over, herunder et spændingsniveau fra 12 til 36KV, forskellige behov for måling af strøm og/eller spænding, variation af lederens dimensioner og materiale mm.

Desuden har Technolution fastlagt hele strukturen af den nye produktplatform, re-design af eksisterende komponenter, produktionsopstart og opbygning af et nyt 2D dokumentationssystem, så PowerSense har adgang til dokumentation, som var det gennemført i deres egen udviklingsfunktion.

Produktplatformen sikrer, at PowerSense hurtigt og enkelt kan frembringe 2D-dokumentation, styklister, produktionsspecifikationer etc., når en specifik ordre er i hus.

Technolution kompetencer

Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af ressourcer, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser. 

Technolution har fungeret som ekstern mekanikafdeling for PowerSense ved udviklingen af det unikke kontrolsystem til højspændingsledninger. 

Vi har gjort brug af:
Research & development
Usabiliy & design
Medical devices
Quality assurance
Manufacturing
Project management

Vil du vide mere?

Allan Spork

administrerende direktør