Referencer
[rev_slider slider38]

Jabra Sport Pulse Wireless

GN Netcom har igennem mange år haft gode erfaringer med Technolution som primær samarbejdspartner på mekaniske projekter. Deres effektive 3D mastermodel sikrede os et godt resultat efter 3 intensive uger i designteamet.

Manager, Mechanical Design & Research

Problem

Markedet har vist, at der er behov for at planlægge, følge og løbende evaluere og optimere den personlige træning. Indtil i dag har dette typisk krævet flere Devices fra flere leverandører.

GN Netcom manglede ressourcer i sit projektteam for at udvikle en 3D-mastermodel til en helt ny ”all-in-one” træningsenhed med integreret pulsmåler.

For at opnå en pulsmåler, der kan måle så præcist, at der kun er 0,8% afvigelse i forhold til et videnskabeligt Elektrokardiogram (EKG), er det meget vigtigt, at man opnår en god tilpasning i brugerens øre.

Det var et mål for kunden at opnå en god fitting på alle ører med så få ”eargel”-varianter som muligt.

Technolution

Usability Design and Engineering:

Technolution har i samarbejde med GN Netcom og den eksterne designer stået for konstruktionen af den endelige 3D-model. På 3 uger opbyggede Technolution en meget robust og effektiv ”mastermodel”, der kunne bruges til detailkonstruktionen af selve headsettet.

Ører er forskellige og har geometrisk meget komplekse former. Det betyder, at prototypeudviklingen krævede stor fleksibilitet i de bagvedliggende 3D-modeller. Technolution udviklede en 3D ”mastermodel”, der effektivt kunne ændres på baggrund af Usability-tests og automatisk justere de nødvendige ændringer i alle delkomponenterne.

Den effektive 3D ”mastermodel” gjorde det muligt at udvikle og levere produktet med kun 4 ”eargel”-varianter, men alligevel opnå at næsten alle vil kunne opnå en god og behagelig fitting.

3D ”mastermodellen” tager også højde for de rette trækvinkler således, at produktet kan støbes.

Løsning

Technolution har gennem forløbet primært arbejdet med 3D ”mastermodellering” samt i samarbejde med GN Netcom detailkonstruktion, Design for Manufacturing, fastlæggelse af værktøjskoncepter og tegningsdokumentation.

Jabra Sport Pulse Wireless overflødiggør brug af flere Devices.

”Jabra har skabt en enhed, som kan levere præcis biometrisk information, både visuelt og via lyd, alt sammen samlet i én enhed, som de fleste sportsudøvere bærer rundt på i forvejen, og dermed bliver alt ekstraudstyr overflødiggjort”, konkluderer Jennifer Bunn, PhD, Assisterende Professor og direktør for afdelingen for træningsvidenskab ved Campbell University.

Jabra Sport Pulse Wireless var normineret til Ingeniørens Produktpris 2014 i kategorien Innovationsprisen.

Technolution kompetencer

Technolution har leveret en alsidig indsats og har primært arbejdet med 3D “mastermodellering”.
Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af ressourcer, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser.

Vi har gjort brug af:
Research & development
Usabiliy & design
Medical devices
Quality assurance
Manufacturing
Project management

Vores rolle

Dette projekt er et godt eksempel på Technolutions evner til hurtigt at træde ind i et projektteam og bidrage med vores unikke viden indenfor 3D modellering af komplicerede geometrier optimeret efter principperne for Design for Manufacturing.
Vi glæder os til produktlanceringen, men ikke mindst til at prøve Jabra Sport Pulse Wireless næste gang vi skal løbe sammen i Technolution.

Direktør for Technolution

Vil du vide mere?

Allan Spork

administrerende direktør