Referencer
[rev_slider jabraprogo]
,

Jabra GO™ & Jabra PRO™

GN har igennem mange år gode erfaringer med Technolution som partner på mekaniske projekter.
Vi er trygge ved Technolution og deres specialister, når de bliver inddraget i vores projekter på lige fod med vores interne udviklingsfolk.

Manager, Mechanical Design & Research

Problem

GN Netcom manglede kritiske ressourcer i sit projektteam til udvikling af den næste generation i en modulbaseret produktfamilie, som er den første med touch screen betjening og optimal lydkvalitet.

I samarbejde med GN’s kinesiske underleverandører har Technolution deltaget i udvikling og produktionsmodning af mekaniske del­systemer og moduler i de nye produkter.

Technolution

Technolution deltog i projektet fra start til slut, og har løbende bidraget med de nødvendige ressourcer inden for detailkoncepter, detailkonstruktion, 2-K teknik, materialevalg, procesvalg værk­tøjs­koncepter, CAD og dokumentation.

Technolution har indgået i et tværfagligt samarbejde med GN Netcoms udviklere af akustik, software og elektronik om optimering af akustisk performance, antenne­funktioner og lignende. For at opnå den helt rigtige oplevelse og funktion for brugeren, har Technolution og samarbejdet med marketing og designere.

Design for Manufacturing: 
Undervejs er komponenternes producerbarhed blevet analyseret og optimeret. Ligeledes er montagen blevet optimeret til masseproduktion gennem indbyggede hjælpefeatures og udvikling af hjælpeværktøjer.

Løsning

Technolution har leveret en alsidig indsat til projektet, og har gennem hele forløbet arbejdet med konceptudvikling, fremstilling af modeller, detailkonstruktion, materiale- og komponentvalg, design for manufacturing, design for assembly, fastlæggelse af værktøjskoncepter, dialog med værktøjs- og procesleverandører og tegningsdokumentation.

Jabra Pro og Go er et bærende element i GN’s produktportefølje for professionelle brugere og Jabra Go er også blev brugt af de kinesiske Taikonauter på Shenzhou 10 missionen i juni 2013.

Technolution kompetencer

Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af ressourcer, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser. 

Technolution har bidraget til konceptudvikling, fremstilling af modeller, detailkonstruktion, materiale- og komponentvalg, design for manufacturing, design for assembly, fastlæggelse af værktøjskoncepter, dialog med værktøjs- og procesleverandører og tegningsdokumentation.
 

Vi har gjort brug af:
Research & development
Usabiliy & design
Medical devices
Quality assurance
Manufacturing
Project management

Vores rolle

Dette projekt er endnu et godt eksempel på Technolutions evner til hurtigt at træde ind i et projektteam og bidrage effektivt til færdiggørelse af en serie af nye produkter.

Direktør for Technolution

Vil du vide mere?

Allan Spork

Administrerende direktør