Referencer
[rev_slider animation]
,

Jabra Brage

Technolution er fleksible og har været i stand til at reagere både hurtigt og kompetent på nye opståede situationer i hele projektforløbet og har ageret, som en integreret del af vores forretningsudvikling.

Head GN New Business

Problem

“Augmented reality” teknologi er et område, GN nu er i stand til at kunne levere i et prisleje, der er interessant for et større marked. GN ønskede derfor hurtigt at sende et produkt på markedet for at sikre en markedsledende position for 3D headsets og samtidig stimulere innovation blandt app-udviklere og brugere for nye anvendelsesmuligheder. “Time-to-market” var derfor et vigtigt succeskriterie.  

I løbet af 5 uger skulle der konstrueres en prototype af headsettet, der kunne produceres i et begrænset volumen til hurtig distribution til nye app-udviklere.

I anden fase skulle der indenfor 7 uger leveres et færdigkonstrueret headset, der integrerede den nye intelligente elektronik med en eksisterende headset-konstruktion. Løsningen skulle indenfor 5 måneder masseproduceres – til brugere såvel som udviklere.

Technolution

Technolution indgik i projektet, som selvstændig mekanikudviklingsafdeling og tog det fulde ansvar for at levere den specificerede løsning inden for de definerede rammer for tid og kvalitet.

Blandt mange årsager til, at det kunne lykkes indenfor de snævre tidsrammer er Technolutions unikke viden og kompetencer inden for:

  • CAD design og analyse
  • Materialer og mekanisk design
  • Erfaring fra udvikling af forbrugerelektronik

samt ikke mindst, at Technolutions ”Lead Engineer” gennem hele processen havde mulighed for at trække på sine kollegers mangeårige erfaringer indenfor relevante fagområder.

Løsning

Produktet blev første gang introduceret på Interactive Cologne messen, der er en ledende messe for ny teknologi og ”start-ups” – og GN kunne efter 5 uger levere de første 100 headsets til sine partnere indenfor 3D lyd (app-udviklere).

Efter levering af den færdige konstruktion, sikrede Technolution kvaliteten af det færdige produkt ved at agere som GN New Business forlængede arm i den tekniske dialog med producenten i Kina.

Technolution kompetencer

Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af resourser, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser. 

Projektet trak på det meste af videnspaletten hos os. Opgaven stillede primært krav til viden inden for Project Management og Manufacturing.

Vi har gjort brug af:
Research & development
Usabiliy & design
Medical devices
Quality assurance
Manufacturing
Project management

Vil du vide mere?

Søren Forbech Skall

Ingeniør (M)