Referencer
[rev_slider netcom-partnerskab]
, ,

GN Netcom partnerskab

Technolution er, med et vedvarende højt fagligt niveau, overbevisende resultater og stor fleksibilitet, en af vores foretrukne samarbejdspartnere.

Manager, Mechanical Design & Research

Problem

Grundet de meget korte produktlevetider på headsets er et højt tempo i produktudviklingen en altafgørende konkurrenceparameter for GN Netcom.

For at GN Netcom kan være konkurrencedygtig, er det nødvendigt, at udviklingen har:

  • Den rette kapacitet
  • Meget højt tempo og høj træfsikkerhed
  • Globalt udsyn, både i forhold til det globale marked og den globale produktion

GN Netcom har en fast udviklingsstab og har besluttet at løse perioder med høj belastning med eksterne ressourcer.

Technolution

Samarbejdsformen bliver valgt fra projekt til projekt for at sikre den helt rette kapacitet.

Technolution har selvstændigt stået for udviklingen af al mekanik til flere af GN Netcoms nyeste produkter. I andre projekter, har Technolution indgået som en effektiv ressource i teamet hos GN Netcom.

I hektiske perioder har Technolution leveret fleksibel kapacitet i form af engagerede og effektive medarbejdere, og dermed bidraget til at give udviklingsprojekter det tempo, der er nødvendigt for, at produkter har kunnet introduceres til den planlagte tid.

Som en del af udviklingsarbejdet hos GN Netcom, indgår Technolution direkte i samarbejdet med den kinesiske produktion omkring produktionskoncepter, procesoptimering, godkendelse af støbeforme og meget mere. I perioder arbejdes der ”on site” i Kina.

Løsning

Projektdeltagerne hos Technolution er meget bevidste om at trække på de øvrige kollegers viden, erfaring og netværk, hvilket betyder, at GN Netcom drager effektivt nytte af den meget brede erfaring, som Technolution har opsamlet fra mere end 100 udviklingsprojekter.

Technolutions højtudviklede evne til hurtigt at være på omgangshøjde med nye opgaver giver sammen med viljen til at skabe kommerciel værdi for vores kunder en sund indgang til et langvarigt partnerskab.

I de seneste ti år har Technolution medvirket i 20 udviklingsprojekter hos GN Netcom. Projekterne har resulteret i syv headsets, der sælges under GN Netcoms eget brand, Jabra ® og i adskillige OEM-produkter.

Technolution kompetencer

Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af ressourcer, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser. 

Vil du vide mere?

Allan Spork

administrerende direktør