Referencer
[rev_slider bekey]
,

Bekey

Et nyskabende elektronisk nøgleløst adgangssystem i kommercielt attraktivt design

Problem

Igennem de seneste år er behovet for fleksibel adgang til ejendomme for avisomdelere, trappevaskere, håndværkere og bude fra den stigende mængde af internetbaserede dagligvarebutikker øget. Administrationen af fysiske nøgler er ofte ressourcekrævende og dyrt, så Bekey har fundet en nøgleløs løsning, som installeres i dørtelefonen til ejendommen.

Bekey ønskede også en løsning til private hjem, som passer til alle standarddøre, og som efterfølgende kan nedtages uden at efterlade mærker.

Technolution

Bekey havde en løsning på markedet og Technolution skulle sikre, at denne teknologi kunne anvendes – også i private hjem.

Technolution har varetaget rollen som hardwareudvikler og producent med fokus på at finde en løsning baseret på et allerede eksisterende produkt og ud fra dette at skabe et adgangssystem, som er kommercielt attraktivt.

Her har Technolution sammen med Bekey screenet markedet og fundet anvendelige systemer, som Technolution har analyseret og udarbejdet koncepter for til et re-design, så de kan indeholde Bekeys teknologi og møde Bekeys skærpede krav.

Funktionsmodellerne af disse koncepter er brugt ved møder med producenter, der har været potentielle leverandører. Som mekanisk ansvarlig, har Technolution deltaget i de indledende forretningsmøder med disse producenter både i Danmark og flere steder i Europa.

Løsning

Udviklingsarbejdet er sket i tæt samarbejde med den eksterne elektronikudvikling hos Axcon.

Technolution har fulgt produktet helt til dørs og varetaget hele processen fra konceptudvikling til hjemtagning af sprøjtestøbeværktøjer og produktion af de færdige enheder i tæt samarbejde med Technolutions netværk og samarbejdspartnere.

Systemet er bl.a. solgt via offentligt udbud til Faxe Kommune i Region Sjælland, der har brug for at skabe adgang til borgere med behov for hjemmebesøg.

Technolution kompetencer

Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af ressourcer, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser. 

Technolution har været med hele vejen fra konceptskabelsen af et adgangssystem til fuld produktionsdokumentation og produktion af adgangssystemet. 

Vi har gjort brug af:
Research & development
Usabiliy & design
Medical devices
Quality assurance
Manufacturing
Project management

Vores rolle

Bekey har valgt at fokusere på software til ruteplanlægning og administration af elektroniske nøgler via mobilnettet.

Elektronik- og mekanikudvikling er derfor lagt ud til eksterne udviklingshuse.

Technolution og Axcon har gennem hele forløbet været Bekeys udviklingsfunktion.

Vil du vide mere?

Allan Spork

administrerende direktør