Referencer
[rev_slider aqt90]
,

AQT 90

Vi har i Technolution haft et intensivt samarbejde med Radiometer, hvor vi har detailspecificeret komponenter af inlet-systemet. Vi tog ansvaret for etablering af et effektivt samspil med værktøjs- og emneleverandører samt udarbejdede testprotokoller og testrapporter for de specifikke delsystemer.
Ressourceindsatsen fra Technolution er løbende blevet tilpasset, så nødvendige kompetencer og kapacitet har været til rådighed for projektet.
Radiometer lykkedes med opgaven og startede levering inden for den planlagte deadline.

Direktør, Technolution

Problem

AQT90 blev i 2007 et helt nyt forretningsområde for Radiometer. Førhen blev nødvendige analyser foretaget ved hjælp af komplicerede processer i hospitalets central­laboratorium med kritisk lange svartider til følge.

Med AQT90 kan man hurtigt skaffe præcis viden om kritisk syge patienters tilstand. Denne viden har afgørende betydning for patientens prognose og ultimativt chancen for at overleve.

AQT skal som et kompakt analyseapparat efterleve alle processer og krav, der stilles til et fuldt laboratorium med hensyn til blodprøver og affaldshåndtering.

Technolution

Technolution har i en 3-årig periode deltaget i udviklingen af AQT90, hvor Technolution har stået for to af apparatets mange mekaniske delsystemer og en tilhørende forbrugsartikel. Samtidigt er der leveret Trouble Shooting og sparring vedrørende andre delsystemer.

Specifikt har Technolution haft ansvaret for:

  • Koncept for prøvebehandling
  • Modeller til en løsning
  • Detailkonstruktionerne
  • Dokumentation
  • Fremskaffelse af funktionsmodeller og prototyper
  • Testprotokoller og rapporter

Løsning

Technolution var involveret i projektet igennem en længere periode og kom med en alsidig indsats, som var med til at Radiometer kunne lancere et succesrigt produkt inden for den planlagte tidsplan. Technolution løste specielt problemstillingen omkring inlet (blod samples) og affaldshåndtering (kemikalier).

Technolution har gennem forløbet arbejdet tæt sammen med Radiometer og har med vores tværfaglighed kunnet bidrage til de forskellige faser i projektet bl.a. i konceptudviklingen og detailkonstruktion. Vi har ligeledes rådgivet omkring materiale- og komponentvalg og har fremskaffet funktionsmodeller og prototyper. 

Radiometer har oplevet stor vækst og indtjening på AQT90, som satte helt nye markedsstandarder for effektiv og hurtig håndtering af blodprøver.

Technolution kompetencer

Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af ressourcer, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser. 

Grundet Technolutions alsidige kompetencer, har vi bidraget med bl.a. konceptudvikling, fremstilling af modeller, detailkonstruktion, materiale- og komponentvalg, tegningsdokumentation, Design Review, procesudvikling, fremskaffelse af funktionsmodeller og prototyper. 

Vi har gjort brug af:
Research & development
Usabiliy & design
Medical devices
Quality assurance
Manufacturing
Project management

Vil du vide mere?

Allan Spork

administrerende direktør