Referencer
[rev_slider ultraseal]
,

AMBU Ultra seal

Technolution har været en vigtig medspiller i at skabe et produkt, der er optimeret til bruger og produktionsprocesser. Det samlede mål er opnået ved løbende fokus på optimering af materiale, konstruktion og produktionsprocesser.

R&D Manager, Ambu

Problem

Ambu ønskede at udvikle en helt ny produktfamile af engangsanæstesimasker. 

Der var sat store krav til brugervenlighed og korrekt ergonomisk anvendelse. Der blev derfor lagt vægt på involvering af brugere og andre interessenter, samt at tilpasse designkonceptet til de aktuelle procesmæssige kompetencer på Ambus kinesiske fabrik. Da der var tale om engangsartikler, var lave enhedsomkostninger også et fokusområde. 

 

Technolution

Technolution har siden begyndelsen af 2004 samarbejdet med Ambu om udvikling af trænings- og genoplivningsudstyr til hospitaler og redningstjenester. Vi har stået for hele projektforløbet, fra konceptfastlæggelse, design, usability studies, konstruktion, materialevalg, dokumentation samt fremstilling af værktøjer, fastlæggelse og validering af produktionslinie.

Vi arbejdede efter Ambus udviklingsmanual og bidrog bl.a. med kompetencer til at kunne udvikle medicinske artikler efter regulatoriske krav, herunder CE-mærkning efter Medical Device Directive og FDA godkendelse 510(k).

Produktionen foregik på Ambus fabrik i Kina, hvor vi jævnligt har været for at deltage  i produktionsopstart og for at forestå alle godkendelser af prototype, O-serie etc.

Løsning

Det er lykkedes at skabe en unik produktfamilie, der tæller i alt 15 varianter i 7 størrelser dækkende fra præmature babyer og opefter.

Designet er revolutionerende, idet det tager højde for:

  • Gennemsigtighed, så lægerne kan observere patienten gennem masken
  • Manchetten er ergonomisk udformet til ansigtet
  • Trykket i manchetten kan tilpasses individuelt
  • Selve masken skulle produceres i en kombination af flere plasttyper (2K)
  • Nem betjening for narkoselæger og sygeplejesker

Technolution kompetencer

Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af resourcer, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser. 

Vi har gjort brug af:
Research & development
Usabiliy & design
Medical devices
Quality assurance
Manufacturing
Project management

Vil du vide mere?

Allan Spork

administrerende direktør