Referencer
[rev_slider aurastraight]
,

AMBU Aurastraight

Technolution har været en vigtig medspiller i at skabe et produkt, der er optimeret til bruger og produktionsprocesser. Det samlede mål er opnået ved løbende fokus på optimering af materiale, konstruktion og produktionsprocesser…

R&D Manager, Ambu

Problem

Ambu ønskede at udvikle en ny variant til Ambus eksisterende program af Laryngeal-masker. Maskerne skulle udvikles i flere størrelser i et nyt design og have bedre performance i kraft af bedre fit og convenience. Samtidig var der fra hospitalerne side et ønske om, at maskerne kunne anvendes som engangsartikler for at lette det daglige arbejde

Ambu havde tidligere forsøgt at forene maskens funktion med designmæssig integritet med de øvrige produkter, men med store udfordringer. 

Der var stor fokus på fejlfrie masker, da en fejlfunktion kan være fatal. Da der var tale om engangsartikler var kostprisen vægtet højt. 

Technolution

Der har i dette produkt været lagt op til, at Technolution skulle varetage alle aspekter i projektet.

Technolution har således været med helt fra start med koncept, funktion og design, herunder analysen og løsningen til de kerneproblemer, der lå i at få kombineret design med god performance.

Technolution havde ansvaret for store dele af kommunikationen med Ambus produktionsfaciliteter i Østen. Dette indebar bl.a. møder med kinesiske leverandører og produktionsforsøg på Ambus kinesiske fabrik.

Løsning

Den nye løsning har været på markedet siden 2008 og er stadigt en del af Ambus produktlinie.

Ambu har selv forestået den afsluttende dokumentation af produktet, herunder procesvalidering, hvor Technolution har bistået i planlægning af de afsluttende produktverifikationstests.

Technolution kompetencer

Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af ressourcer, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser. 

I udviklingen af Ambu AuraStraigth har Technolution stået for hele udviklingen. 

Vi har gjort brug af:
Research & development
Usabiliy & design
Medical devices
Quality assurance
Manufacturing
Project management

Vil du vide mere?

Allan Spork

administrerende direktør