Referencer
[rev_slider abl90]
, ,

ABL90 FLEX blood gas analyzer

…med baggrund i erfaringer fra tidligere samarbejder var Technolution det naturlige valg til opgaven. Under udviklingen af ABL90 har Technolution leveret en fleksibel, kompetent og proaktiv arbejdsindsats i et godt og tæt samarbejde med Radiometer Medicals interne team.

R&D Manager, Radiometer

Problem

Radiometer skulle lancere en ny generation af blodgasanalysatorer, der var kendetegnet ved, at de skulle integreres med ny sensorteknologi og, at hele serien var baseret på en helt ny platform i Radiometer.

Der var sat store krav til lav kostpris, minimal overhøring, høj funktionssikkerhed, gastæthed samt kanaler med lille volumen.

Technolution

For at kunne sikre en hurtig annoncering af den nye serie af produkter, blev Technolution inddraget i projektet og har deltaget aktivt i udviklingen.

Technolution var involveret i:

  • Konceptudvikling, herunder den arkitektur, der sikrede lav kostpris og høj pålidelighed
  • Detailkonstruktion
  • Produktionsindkøring og-optimering

Løsning

ABL90 FLEX sætter en ny standard i markedet og bidrager til, at Radiometer Medical fastholder sin førende position på verdensmarkedet inden for blodgasmåling.

Svartiden og den nødvendige blodprøvestørrelse er mere end halveret i forhold til typiske apparater. På kun 35 sekunder måles 17 parametre på kun 65 µL blod (ca. 2 dråber). Samtidig er apparatet blevet meget kompakt, med forenklet vedligeholdelse og en intuitiv touch-skærm til sikker og enkel betjening.

Technolution kompetencer

Technolution har en unik sammensætning Se vores kompetencer
Klik her for at se hvad vi tilbyder.
af ressourcer, som gør os i stand til at bidrage til alle projektets faser. 

Vi har i tæt samarbejde med Radiometer Medicals udviklingsteam varetaget udviklingen af ABL90 FLEX. Vores brede erfaring og metodiske arbejdform har bidraget til sikker udvælgelse og implementering af gode løsninger.

Vi har gjort brug af:
Research & development
Usabiliy & design
Medical devices
Quality assurance
Manufacturing
Project management

Vil du vide mere?

Allan Spork

administrerende direktør