Front-end Innovation

Front-end Innovation

Front-end Innovation

front-end innovationVi løser komplekse R&D udfordringer indenfor medicinsk udstyr, kombinationsprodukter og connected devices. Hvis du er en del af et udviklingsteam indenfor medico eller pharma, så kan Front-end Innovation med Technolution hjælpe jer til at få et godt afsæt for jeres næste projekt.

Peter W. Hansen
Projektchef, Front-end Innovation
 

Kom rigtigt fra start med Front-end Innovation

Vores kompetencer

biopsafe_front-end-bannerartboard-3

Gå til:

En struktureret tilgang til konceptudvikling
Jeres viden systematiseres og visualiseres
Specialiseret viden i grænsefelterne

Vi tilbyder jeres team en struktureret og agil tilgang til konceptudvikling, som reducerer udviklingstiden, minimerer risici og får jeres produkt sikkert igennem de efterfølgende faser. Brugerne bliver inddraget i udviklingen gennem UX arbejde, så vi opnår et dybt kendskab til deres behov og adfærd. Når den viden bliver brugt aktivt i designfasen, opstår der færre brugerfejl og større brugertilfredshed.

Front-end teamet i Technolution er sammensat specifikt til at håndtere og imødekomme de udfordringer, der opstår i begyndelsen af et innovationsprojekt. Vi ved, hvad der ligger forude for produktet, med godkendelsesprocedurer og fremstillingsmetoder og vi imødekommer dem fra begyndelsen. Jeres projekt får det bedst mulige afsæt til realiserbare, brugervenlige og forretningsskabende produkter.

Læs mere: Om agile samarbejdsmetoder

En struktureret tilgang til konceptudvikling

Jeres innovationsprojekt kommer godt fra start med en systematisk afdækning af brugerbehov og user experience undersøgelser. Gennem prototyping, usability arbejde og proof-of-principles får I minimeret risikoen for brugerfejl og jeres produkt vil komme mere sikkert igennem godkendelsesprocesserne hos myndighederne. Vi arbejder sammen med jer frem mod et produktkoncept, som kan realiseres indenfor de regulatoriske og kvalitetsmæssige krav, jeres produkter skal kunne efterleve. I får friske øjne på eksisterende eller potentielle produkter og I får det optimale afsæt at bygge videre på, med markedsundersøgelser, identificering af brugerbehov og en stærk business case.

front-end-development

Jeres viden struktureres, systematiseres og visualiseres

Innovation opstår, når ny viden bliver tilføjet eller når gammel viden bliver bragt i spil på nye måder. Med Technolution som jeres erfarne sparringspartner på innovationsprojektet opnår I begge dele. Vi tilføjer ny specialiseret viden og faciliterer jeres vidensdeling på en struktureret og systematisk måde.

I får det visualiseret, så alle forstår udfordringerne og mulighederne intuitivt. Sådan kan vi i fællesskab bygge videre på jeres viden og afdække løsningsrummet på bedst mulig vis. Det giver jer fuldt udbytte af teamets samlede erfaring og en hurtig og effektiv tilgang til en innovativ løsning.

frontend innovation

Specialiseret viden i grænsefelterne

Når I tager Technolution med i Front-end udviklingen af jeres næste medicinske udstyr eller kombinationsprodukt, så har I en kompetent og fleksibel samarbejdspartner, som tager højde for produktets videre forløb. Vores specialiserede viden indenfor grænsefelterne mellem mekanik, elektronik, software, medikamenter og anvendelsessikkerhed bliver bragt i spil både i idé-generering og konceptudvikling.

Kombinationen af disse kompetencer, ISO Certificeringer, viden og erfaring giver jer en dyb forståelse af brugernes behov, en bred palette af løsningsmuligheder og sikkerhed for, at det innovative koncept kan realiseres. Vores agile samarbejdsform sikrer jer en kort vej fra idé til marked, med en stærk business case og en høj succesrate for slutproduktet.

 

Klik her for at gå til Research & Development og Quality Assurance.

ydelser

 • Human factor engineering
 • Requirements Specification
 • Design Control
 • Process Validation
 • Usability engineering (IEC 62366)
 • Mechanical Engineering
 • Injection Molding (sprøjtestøbning)
 • Design for Compliance to regulatory requirements and standards
 • Product Design Verification
 • Product Design Validation
 • Risk Management (ISO 14971)
 • Pilot preparation and run-in

referencer

Vil du vide mere?

 

Allan Spork

administrerende direktør