Nyheder
1. May 2011 News

Karl Kristian Hartmeyer – rejoins the team on 1. May 2011

Karl er uddannet maskiningeniør fra DIA-M med speciale i energi- og konstruktionsteknik. Karl besidder en alsidig og tværfaglig kompetence, som er opbygget gennem en lang række gennemførte projekter indenfor teknologi- og produktudvikling. Karl har senest været ansat i teknologidrevne virksomheder og har tidligere succesfuldt fungeret som konsulent med kundekontakt og projektansvar. 

I Technolution vil Karl indgå i eksisterende projekter samt i formulering, opstart og gennemførelse af nye kundeprojekter. Med sin teoretiske såvel som praktiske tværfaglige viden, vil Karl endvidere blive inddraget på tværs af projekter i forbindelse med trouble shooting, review mv. 

Vi har tidligere samarbejdet med Karl og glæder os til igen at samarbejde om at skabe banebrydende resultater for kunder og samarbejdspartnere.