Nyheder
15. October 2010 News

Lars Tamstrup Axelsson – rejoins the team on 15th October 2010

Lars er uddannet civilingeniør fra DTU, med speciale i konstruktion og produktudvikling. Han kommer fra en stilling som konsulent og projektleder, hvor han har arbejdet med modularisering, platformudvikling og avanceret produktkonfigurering for videntunge virksomheder i ind- og udland. 

I Technolution vil Lars indgå i såvel eksisterende som i formulering, opstart og gennemførelse af nye kundeprojekter. Lars får endvidere ansvaret for videreførelse af Technolutions interne kompetenceudvikling samt styrkelse af kvalitetssikringstiltag som bl.a. omfatter formaliserede processer og standarder. 

Med sin baggrund fra DTU, ansættelse hos Danfoss A/S og mange års virke som konsulent på en lang række udviklingsprojekter vil han fungere som et godt supplement til Technolutions kompetencer inden for projektledelse og gennemførelse.